Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

30 deka rézzel élni 11.05.20. 7:21 Szálinger Balázs

 

Vagy tizenöt éve hű társam ez a jól kidolgozott testű lény, és ennyi idő alatt rengetegen figyelmeztettek az együttélés nehézségeire (többek között maguk az együttélés nehézségei is), mégsem nem tudunk megválni egymástól. Problémáink többnyire az én türelmetlenségemtől, de nagyrészt az ő alkalmazkodási képtelenségéből adódnak. Nehéz természet, kellemetlen társ. Sorolhatnám az általa elnyűtt kabát- és dzsekizsebeket, valamint a közös szórakozás nehézségeit. Nem egyszer csak indulatos kiállásomnak köszönhetően léphettünk be együtt könnyűzenei koncertre és futballmeccsre, ahol a házirendtől eltérő viselkedésben szándékával gyanúsítottak bennünket. Ezen problémáink ellenére a viszony kielégítő, a szerelem hullámokban fel- és feltör, ami ilyen hosszú párkapcsolat után kifejezetten ritkának mondható. Igazodni nem szeret, ugyanakkor különösebb gondozást nem igényel, megelégszik a puszta hűséggel.

Társam életkorát nem tudhatom biztosan, csak a szülőváros közös és az, hogy ha becsukjuk a szemünket, akkor hajszálra ugyanúgy a Helikon Szálló tetejéről látjuk a világot. Egész pontosan így.

Van egy közös verskezdeményünk is. Azt hiszem, ráérünk még befejezni. Néha nagyon blődnek tűnik. Súlyosabb ez az egész dolog.

Szerelemdal a keszthelyihelikonos kulcstartóhoz

Súlyos rezem, galambocskám,
Helikonos kulcstartócskám,
Már húsz éve viszlek téged,
Holmi szarra nem cseréllek.

Címkék: balaton turizmus keszthely tárgy kincs hotel helikon

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr852916627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2011.05.21. 20:45:13

Csak vissza ne követelje most hirtelen a szálloda! :-)

A vers meg tetszik!

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása