Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Markos kezek dolgoznak a renden 11.05.25. 9:54 Szálinger Balázs

Azt írják, hogy a Somogy megyei rendőrök fele teljesít nyáron szolgálatot a Balatonnál. A teljes megyei állomány 46%-a, azaz nyolcvanegy fő kerül át a tóparti kapitányságokra, mondta a Fejér megyei rendészeti igazgató. Csurgón tehát végre beindulhat az éjszakai élet. 

Nemsokára felfüstöl az a közmunkaprogram is, amire a Balaton-parti Települések Konzorciuma 245 millió forintot nyert el az országos közfoglalkoztatási programon. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy 230 állás nélküli kap nyolcórás munkalehetőséget a tizenöt déli parti településen: vasútpálya-tisztítás, parlagfű-mentesítés, zöldterület-gondozás, gyom- és hulladékmentesítés, csupa háromtagú összetett szó, nem tudjuk, hogy speciálisan ilyen háromtagú összetett szavakra írták-e ki a pályázatot, a dolog mindenesetre szimpatikus.
 
Úgy néz ki, több fronton is kezdi felvenni az üzemi hőfokot az idei szezon – már csak szegény Rupert ügyét kéne valahogy kezelni (szerencsére az elmúlt napokban szinte minden sajtó beszámolt a mentőcsónak kálváriájáról, hátha lesz valami előrelépés).

Címkék: balaton biztonság rend tisztaság közmunka

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr432930839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása