Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Est már a Balatonnál is 11.06.03. 16:43 Szálinger Balázs

Már ebben a hónapban elstartol az Est Média legújabb kiadványa, naná, hogy nyárra időzítve, naná, hogy a Balaton a fókuszban.

Az a tapasztalatom, hogy a vidéki Est.lapok valahol elsikkadnak a többi helyi saláta között, és véletlenül sincs olyan funkcionalitása ezeknek, mint Pesten (ahol ugye ráadásul több is van, Exit, valamint pár éve a Flyerz se volt rétegkultúrás valami). Tehát a VeszprémiEst, a ZalaiEst halálosanh érdektelen dolgok, értelemszerűen nem a szerkesztők tehetnek a gyér programkínálatról – de hát a szezon és a Balaton: az egészen más. Azt mondom, ennek végre értelme is van. Ráadásul a Pestről érkező balatonozók előtt nagyon bejáratni se kell a brandet.
 
Tehát, adatok: június 11. és augusztus 16. között, 30 ezer példány (akár lehetnének bátrabbak is), 32 oldal, 200 terjesztési pont, sport, zene, kultúra, gondolom, majd Balaton Sound ezerrel, öt tematikus rovat, gasztró, szállás, nevezetességek, családi programok, zene. 
 
Aki először lefotózza nekünk, az a legjobb olvasónk!

Címkék: média balaton programok sajtó balatoni est

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr532954560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása