Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Vasak és bőrök ünnepe Alsóörsön 11.06.11. 8:31 Szelli

Alsóörsöt minden évben megszállják a motorosok, ilyenkor az egész település zeng a chopperek utánozhatatlan dörgedezésétől. Aki viszont azt hiszi, hogy a Harley-fesztivál egy ötnapos, vég nélküli sörszagú Edda-koncert, bizony téved: az idei esemény nem csupán az üszkös rock kedvelőit várja.

A 12. Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválon – új nevén Open Road Festen –, az Európa Kempingben lesznek motoros bemutatók, az elmaradhatatlan felvonulás, valamint koncertek, méghozzá dögivel. A programot átfutva megdöbbenve tapasztaltam, hogy lesz mindenféle SKA-banda, Mystery Gang, Chocolate Puma, Balkán Fanatik, de még – nem vicc – Fluor Tomi is, aki remélhetőleg egy 1500 köbcentis, lángnyelvesre pingált motoron dübörögve érkezik majd a színpadra. Itt legalább majd nem kell visszafognia magát.



Ja igen: fontosnak érzem hozzátenni, hogy valószínűleg évente egyszer, mégpedig ilyenkor láthatunk jelentősebb számú szegecselt bőrruhás, motorosszemüveges kutyát oldalkocsiban suhanni. A teljes programot itt találjátok.

Kedvcsinálónak pedig szóljon minden vasak és úttalan utak himnusza az éppen egy éve elhunyt Dennis Hopper tiszteletére.


*A nyitóképen a SÜN MC tagjai csapatják egy korábbi Harley-fesztiválon

Címkék: programok motor fesztivál éjszaka alsóörs harley davidson nappal

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr632970280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szárnyas 2011.06.15. 10:41:52

Easy Rider öcsém filmben Diterctor of Photography: Laszlo Kovacs
Ott vagyunk a szeren!

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása