Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Tour de Balaton: szombat! 11.06.30. 15:59 Szálinger Balázs

 

Egy nap alatti tókerülés biciklivel, hajsza a pecsétekért, és most már az időjárás se tegyen keresztbe! Tour de Balaton, hajrá!

Szombat délelőtt Máriából indul el az idei Tour de Balaton mezőnye. A teljesítménytúra résztvevői egy nap alatt fogják (naná, a tervek szerint) megkerülni a magyar tengert. Mária főtere a találkozási pont, nyugatra mennek, Fenéknél fel, Keszthely, na így - nem kell sorolni. Fontos, hogy minden útba eső településtől be kell gyűjteni a pecsétet, nehogy valami kis zsiványság kerüljön a klímagépbe.

A teljes táv 200 kilométer, de a gyöngék rövidíthetnek Tihanynál a komppal, olyan 50 km-t. Egyébként nem ragaszkodnak Máriához a szervezők, bárhonnnan lehet indulni. Én biztos Fenékpusztáról indulnék, mert az első órákban ha hátranéznék, a teljes mezőny mögöttem lenne. Na, az felejthetetlen, nem igaz?
 

 

Címkék: balaton sport kerékpár tour de balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr973027232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fatia-negra 2011.07.03. 20:26:33

mikor lesz ilyen legközelebb?

nem volt szar idő? nagy szél?

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása