Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Merre kerülj, ha baj van 11.07.09. 13:33 Szálinger Balázs

Az első igazi nyári hétvégén máris egy baleset az M7-esen. Kerülj. 

Lepsénynél egyik kocsi túlságosan utolérte a másikat. A leállósávon haladnak. Olyan napon, amikor fél Pest menekül a tóhoz. Tessék próbálkozni a régi 7-essel (most még az is jobb) vagy pedig Polgárdinál kitenni egy indexet, és Balatonvilágosnál valahogy visszakeveredni a sztrádára.

Nem hiszem, hogy az ügy elveszti az aktualitását, amint a helyszínelést befejezik. Ugyanez meg fog történni holnap és jövő héten is, amíg csak tart a kánikula. Úgyhogy javaslom, hogy mindenki már jó előre tájékozódjon az egérutakról, nem haszontalan ismerni a járást, és az M7-esen kívül is van élet.
 
Mellékelünk egy igazán hűsítő képet.

Címkék: balaton közlekedés baleset autópálya kánikula m7

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr923052728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.07.09. 16:30:27

Ebben az évben (minő csoda) ez már a második ilyen, strandolós, tömegelős balatonias hétvége, az előzőn is voltak ballesetek, de szar idő esetén is előfordulnak a hétvégi dugulós M7-en...
Nincs jó tipp.
Szerintem korareggel, hűvösben, jó látási körülmények között kell indulni,kipihenten... (Max szembe jön egy bekábúlt party-fan :(

tutuka · http://kockagyar.hu 2011.07.10. 02:41:23

úgy 15 éve ingázok bp - keszthely között. gyakorlatilag nincs olyan helyzet, amikor megérné lemenni a pályáról, mégha baleset is van.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.07.11. 09:22:45

Budai agglóból járok az északi partra. Az M7-es Törökbálint Akarattya 25 perc, de utána! Ha kikerülöm az M7-est, akkor is lenn vagyok másfél óra alatt.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása