Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Csámcsogjunk Brad Pitt tihanyi fotóján 11.07.13. 10:34 Szálinger Balázs

Egy fiatalember nem teljesen gyanútlanul méricskéli a vizet a stégről. Egyelőre kérdés, hogy a képen Brad Pitt szerepel-e.

Mint korábban beszámoltunk róla, Brad Pitt, állítólag Magyarországon forgatja a World War Z című produkciót, és az egész kompániával, asszonnyal, 6 gyerekkel, személyzettel és paparazzikkal együtt Tihanyba költözik. Nem tudjuk, hogy kacsa volt-e a hír, mindenesetre a jó tihanyiak azóta túlélesítik a tekintetüket minden Brad Pitt-beütésű testalkatra.

A mostai Blikk-értesülés alapja egy fotó – ezen kell csámcsogni a következő napokban. A sajtó azt is tudni véli, hogy a tóparti kastély kertje csak a vízből látható jól, a gyerekek Balatonfüredre járnak majd iskolába, a szörfoktatót meg már lázasan keresik.
 
A legjobb mondat a Blikk-cikkben egyébként az, hogy "mesélte a Blikknek Tamás, akinek fotóiért természetesen jár a tízezer forint".

Címkék: balaton film tihany brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr43062657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása