Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Vigyáznak ránk 11.08.26. 8:47 Szálinger Balázs

Kezdődik a nyár utolsó hétvégéje, és ezt nem nézi jó szemmel a magyar rendőrség.

Fokozott rendőri jelenlét a strandokon és parkolókban, a nagy számok törvénye szerint a vízben, a nádasokban és a horgászcsónakokban: mától mindenki, aki él, mozog, és van ideje/kedve/pénze: a Balatonnál lógatja a lábát. A nagyságrend több tízezres, az M7-esen délután 5 körül kezdődik az igazi pokol.

A bejelentett akció az északi partra áll, és a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság szervezi. Plusz a polgárőrök, bennük is megvan a jószándék. Egyszerűen nem akarják, hogy autófeltörjetek és lopjatok, amíg a vízben vagytok vagy sorban álltok a lángosért Tihanyban. Főleg most, hogy egy hete újabb két német család vált saját könnyelműsége áldozatává.

Ezért mennek oda nagyobb létszámban - ugyanis ha többen vannak, akkor elmegy a kedvetek a beiskolázási forrásaitok alternatív feltöltésétől. Másnak is kellenek ám az értékek. Bort, búzát, békességet, szeressük a rendőrséget!

 

 

 

Címkék: balaton biztonság rendőrség bűn

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr733181264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása