Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

300 motorcsónak a Balatonon?! 11.09.01. 11:24 Szálinger Balázs

Megint egy TV2-riport, nem tudunk mit csinálni. A balatoni motorcsónakos világról. Ja, hogy ilyennek nem szabadna lennie? De van.
 
Papp Gergely néha egészen a népmesés Szabó Gyulát idéző hanghatásokkal operálva mutatja be a balatoni nyarak egyik neuralgikus kérdését: a motorcsónak 1978 óta tiltott dolog, aztán mégis ott vannak a kibúvók, a végeredmény pedig mintegy 300 benzines jármű. Szó van árammal tölthető csónakról, gyerekeket kísérő oktatóról, vízitaxinak hívott motorcsónakos hajókázásról, nemlétező hajóskultúráról, és gonosz foszforról is. Jó anyag, ajánljuk.
 

Címkék: ajánló balaton videó motorcsónak

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr603194671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buzáné 2011.09.01. 16:39:22

Tessék hétvégén megnézni a Római parton a motorcsónakos és jetskis grizzliket! Na, azért legyen tilos motorcsónakozni a Balatonon.

jack o'neill 2011.09.01. 19:45:33

Hát fene tudja, de azért jobb így, hogy tilos.
Így is van elég baleset felelőtlenségből, hülyeségből, na most képzeljük el, hogy a kigyúrtkopaszfukszos a tuningmacájával leparkolja a vadrácsos SUV-ot a kikötőben, aztán megy tombolni a tóra. Még vitorlással sem tudnak bánni, nem hogy erős motorcsonakokkal...
Három hete orrom előtt cseszett le a Szt. Miklós kapitánya egy zsenit a siófoki kikötő bejáratánál, mert a vitorlással - egy kis csónakban kis gyereket vontatva - bevágott és ott állatkodott néhány méterre a beérkező naqy hajó előtt!
Kapitány küldte is a rendőröket...

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása