Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

A Magyar Hal Napja van - de nem úgy 11.07.30. 15:07 Szálinger Balázs

 

Minden a hal körül forog ma Siófokon – de senki ne gondoljon az ilyen cím alá odaképzelhető gasztronómiai fesztiválra. A halak ma a popkultúra rabszolgái.
A Coke Club színpadán ma egész nap beszédes nevű előadók lépnek fel: Kiscsillag(hal), Csuka Mónika, Harcsa Veronika, a Fish!, Busa Pista, Irie (Ponty) Maffia és a Halastó Kórus. A rendezvény gazdája Lévai Balázs, akit a ma esti közönség leginkább a Dob+Basszus című magyar zenei műsorból lehet ismerős.
 
A nagy ötletet apróbb, szintén remek ötletek színesítik: halhoroszkóp, aranyhal-gyorsulási verseny, a leghalvérűbb férfi megválasztása, műanyaghal-horgászás, balatoni Baywatch, és sok-sok egyéb közösségi játék lesz ma. Versenyek, vetélkedők, mindenféle. Aki ma átlépi a Coke Club küszöbét, annak azt ígérik a szervezők, hogy egész napra hallá változik, úgyhogy ezt tessék előre elfogadni.
 
Lovász László, Hajós András és Szalóczy Pál a három hang, ceremóniamester, konferanszié, házigazda a mai napon.

 

 
A dolog ingyenes, a koncertek 8-kor kezdődnek. További információk (ÉS ÉLŐ KÉPES BESZÁMOLÓK) itt.

Címkék: balaton koncert gyermek siófok coke club

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr143112035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.07.30. 18:48:25

"A halak ma a popkultúra rabszolgái."
Micsoda mondat! Címnekvaló:)

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása