Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Gyerek vagy? Rajzolj Balatont! 11.05.11. 11:11 Szálinger Balázs

Veszprém, Somogy és Zala megyei gyerekek, elő azt a ceruzát! Rajzolni kell, szóljon a Balatonról, legyen szép, küldjétek be, nyerjetek vele, és legyetek boldogok!

Aki a hivatalos kiírásra kíváncsi, kattintson ide – de azért igyekszünk összeszedni a lényeget. A kiíró a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ, döntés október végén. Egy pályázó maximum két munkával indulhat. A pályázat jeligés: a jeligét és a Mű címét a Mű hátlapjára tessék fölírni. Pályázati adatlapot kell letölteni (innen), ügyesen kitölteni. Festmény, ceruzarajz, toll ér, más nem ér. A4-esnél kisebb formátumú Mű nem ér, 100x70 cm-esnél nagyobb Mű nem ér. Mindenféle balatoni dolog, élmény, táj, állat, időjárás ábrázolása ér, de olyan dolog, amiből nem világos, hogy a Balatonról van szó: nem ér. (Hajdúhadházi bányató pl. nem pálya.) Sőt! Veszprém, Somogy és Zala megyei gyereknek lenni ér, máshol lakni nem ér. „Bátor, kísérletező kedvről tanúskodó munkát” beadni a pályázatra ér, más jellegűt... azt is ér, de örülnének, ha mégis „bátor, kísérletező kedvről tanúskodó” lenne a Mű. 
 
1., 2., 3. korcsoportban lehet indulni az 1-2., 3-5., 6-8. osztályos tanulóknak. A Kiíró elmondja: az a fontos, hogy hányadikas vagy, nem pedig az, hogy amúgy hányadikas lennél. A zsűri neves hozzáértőkből áll. A díjakról egyelőre semmi. De úgyis a részvétel a fontos.

Címkék: balaton pályázat rajz gyermek rajzpályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr992893654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása