Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Blogajánló: azénhelyem! 11.06.01. 15:00 Szálinger Balázs

Találtunk egy Keszthelyről szóló blogot: azenhelyem.blog.hu. Hogy mi mennyire örülünk egy ilyennek! Az egészet nem mutatjuk be, mert majd bemutatja saját magát - de a legutóbbi bejegyzés, a mozi után kesergő erősen a szívünkbe talált, és mélyen egyetértünk véle.

A legnagyobb öröm persze annak szól, hogy a lokálpatrióta kisvárosi blog... ritka, mint a fehér holló. Pedig akár csak a Balaton partján mint a sorban ülő madárkák, csak úgy sorakoznak az erre alkalmas települések. Vajon létezik füredi, siófoki, földvári, badacsonyi, szigligeti, fonyódi blog?

Címkék: blog balaton keszthely lokálpatriotizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr382948641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.06.01. 18:36:03

amíg nem volt Kővágóörsnek és Balatonhenyének valamirevaló weblapja csináltam nekik "bloghus" blogot, a kővágóörsibe később bekepcsolódott egy helyi születésű fővárosi grafikuslány, de már nem vagyunk aktívak.

Tengődnek pedig a mai napig nincs más komolyabb weblenyomata mint a szintén általam írt blogjuk, itt szintén egy a nagymamájához járó budapesti hölgy kapcsolódott be...

Tehát:
tengod.blog.hu
kovagoors.blog.hu
balatonhenye.blog.hu

Esetleg valaki beszállna? Örömmel veszem:) Inkább éljen, mint haldokoljon...

Szabó bakter 2011.06.01. 20:43:31

én speciel földvári vagyok. kis város nem túl régi történelemmel. egy nyáron van pár esemény, ami a helyieket se nagyon érdekli. amúgy minden nap ugyanolyan. szezonon kívül meg a nihil. hamar elhalna a blog... ez jobb, hogy minden balatoni esemény egy helyen van.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása