Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Balatoni nyár a közszolgálatikon 11.06.04. 9:18 Szálinger Balázs

Az M1-en és az MR1-en (TV & Radio) június 20-án indul a nyári szezon. A Balatoni nyár című műsor napközben, délelőtt, délután jelentkezik mindkét fronton. A csapásirány a magazinság, utazás, szabadidő – remélünk hozzá minél kevesebb affektáló műsorvezetőt és gombbal működtetett röhögést.

A tévében minden hétköznap 9-től 11-ig tart, hétvégén hajnali 5:50-től 9-ig (ismétlés az M2-n délután 1-től, 50 perces összefoglaló délután 5-től megint az M1-en), a felállás a jól bevált fiú-lány műsorvezetőpáros, íme a párok: Nagy Judit és Gundel Takács Gábor, Jegyes-Tóth Kriszta és Menczer Tamás, valamint Novodomszky Éva és Gaskó Balázs. Napi hírek, programajánlók, stúdióbeszélgetések, meg minden, ami ilyenkor szokásos, vagy legalábbis nem meglepő. Balaton-átúszás, Kékszalag, Anna-bál, Művészetek Völgye (határeset, de elfogadjuk), Balaton Sound, boglári Jazz- és a Borfesztivál – ezek számíthatnak kiemelt figyelemre.
 
Minden nap 15:30-kor az MR1-es rádión, a Közelről című műsoron belül lesz félórás Balaton-blokk, with Bera Emese, Zsoldos László, Emesz Lilla és Pusztai Balázs. A Balaton Közelről című műsor szintén naponta jelentkezik.
 
A hadiszállás Révfülöpön lesz. Hajóvonták találkozása tilos.

Címkék: média balaton rádió sajtó tévé balatoni nyár révfülöp balaton közelről

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr92955781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása