Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Nyári balatoni focimenü 11.06.23. 12:43 Szálinger Balázs

Örülhetnek Fehérváron, Újpesten, Győrben és Kaposváron. Az MLSZ elkészítette az új futballszezon sorsolását - amióta a Siófok az élvonalban van, és már nyár közepén kezdődik a bajnokság, mindenki azért szorít, hogy Siófokra mehessen az első fordulókban.

Mert hát van-e annál szebb, hogy megérkezünk Siófokra, tönkreverjük a csapatukat, aztán nyomás az Aranypart? A tönkreverés egyébként nem egyértelmű - a Siófok, bár legutóbb csak egy szép véghajrával maradt bent az első osztályban, elég meglepő eredményeket tud produkálni nagyok ellen: a Fradinak kifejezetten mumusa, amit senki sem ért. Elég harapós kiscsapat.
 
Na de. A stadion cuki és reflektoros, egyáltalán nincs a világ végén, pár perc séta az állomástól, onnan kétszer annyi a part. A sört érdemes az állomáson beszerezni, mert amikor meccs van, a felvonulós órákra az út melletti boltosok szeretik bezárni a boltjukat. És akkor lássuk, kik a szerencsések, és mikor vannak a meccsek. Jelzem: egy Siófok-Videoton vagy egy Siófok-Újpest egy kívülállónak is abszolút érdekes program lehet.
 
Természetesen mind az MLSZ, mind a Fradi, mind a Siófok annak örült volna legjobban, ha ott vannak a zöld-fehérek is a szerencsés négyesben: ilyenkor garantált a telt ház. De a sorsolás így sikerült, na.
 
Siófok-Videoton (július 17., vasárnap, 16 óra)
Siófok-Újpest (július 30., szombat, 20 óra)
Siófok-Győr (augusztus 6., szombat, 19 óra)
Siófok-Kaposvár (augusztus 20., szombat, 19 óra)
 

Címkék: balaton futball siófok

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr283008551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horgos Eszter · http://tamadohattyu.blog.hu/ 2011.06.23. 14:58:51

Siófok-Siófok... A közönsége sajnos borzalmas. :)

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2011.06.25. 19:08:12

Azért néha elgondolkozom azon, hogy a focit be kéne tiltani. Vagy ha mindenképp akarnak játszani akkor csak brutálisan túlméretezett, természetesen nem állami pénzből fizetett rendőri biztosítás mellett, és ha valaki akár csak csúnyán mer nézni azonnal bevinni, meg pénzbírság. Ha valaki kétszer néz csúnyán az felfüggesztett, aki háromszor annak letöltendő. Az azért nem állapot, hogy a boltok olyan esetben ami amúgy tuti üzlet lenne (annyi sört amúgy 2 hét alatt nem ad el :) ) inkább bezár a "felvonulós órákra". Így talán még azt is elérhetnék, hogy ne 3000 ember (aminek nagy része tahó állat, ezért a normálisabbja inkább ki se megy) legyen kint egy NB1-es meccsen. Persze azért a focira is rá kéne kicsit gyúrni egy FC Lábatlan - Faláb SC meccs nem vonz tömegeket. :)

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása