Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Divat a Balaton 11.06.24. 13:31 Szelli

Máriafürdő biciklis táska, Kenese hátizsák, Szigliget utazó matróztáska – mindez természetes anyagokból, praktikus belsővel és letisztult formavilággal. Rengeteg tehetséges fiatal iparművészünk van, akik azon fáradoznak, hogy divatba hozzák a magyart, és ugyan mi lehetne annál jobb, mintha egyúttal a hátunkon/vállunkon/kezünkben cipelhetnénk egy kis balatoni életérzést? 

Gaschitz Andrea a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős diákja. Kiegészítőket tervez, diplomamunkájának fedőneve pedig Balaton Project 2011. A táskákat a magyar tenger ihlette, a vitorlázók matróztáskái, a déli part homokszínei, az északi part kékjei és szürkéi, valamint a nádas sárgái. Készültek biciklis és hátitáskák, jól megpakolható matróz-, és hosszú hétvégés utazótáskák, az anyagok pedig természetesek, a színek nyersek, letisztultak.

Akit pedig érdekelnek a MOME tervezőinek idei diplomamunkái, azt szeretettel várják ma este a Múzeumok Éjszakáján a Magyar Nemzeti Galériában Diploma divatshow-n. Idén 16 kezdő divattervező 80 öltözékkel lép a nyilvánosság elé. Addig pedig íme egy kis hangulatfokozás:

További információkat és képeket itt találtok.

Fotók: Barnie
Haj: Diósi Rita
Modell: Barcza Gabi, Diósi Rita
Asszisztens: Bori Sóos, Mr. Hi
Videó: Kiss Benedek Kristóf

Címkék: balaton táska divat mome

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr43011066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.06.24. 18:22:10

A videóhoz: na most legyen "okos" az ember, hogy a tasik, a lányok, az operatőr, a fotós, vagy a Balaton a legjobb az egészben:)
Az egész így egyben, amondó vagyok!
Gratula mindenkinek, jó mulatság, szép munka volt!

lobster thermidor 2011.06.25. 11:16:12

Minek ide az a sok táska!
A két lánnyal simán ellenék a kabinban.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása