Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Megmenekült a Balaton Sound 11.07.05. 14:49 Szálinger Balázs

Az eddigi pokoli nyár páncélja ma bepattant, megadta magát, és a csütörtökön kezdődő Balaton Sound már nem lesz rémálom.

Nem tudom, mikor volt utoljára ilyen nyár – egy-két elcsípett napot leszámítva szinte teljesen használhatatlan volt júniusban a Balaton. Már persze a fürdést illetően. A szerencsések, akik a nyugati sarokban laknak, persze vigasztalódhattak a hévízi kifolyóval, de na. Azért értjük mi.

 
Lefújt Balaton-átúszás, síró-rívó gyerekcsoportok, amelyek szépen kifizették a teljes árát a pocsék nyaralásnak, ideges kísérők, akiknek fogalmuk se volt, mi a fenét csináljanak a gyerekekkel a felszabadult időben… hát szóval pokol.
 
Nos, ma már komolyan vehető a napsütés – ezt a tó vize olyan két nap lemaradással követi, főleg egy ilyen sokk után, ez azt jelenti, hogy a normálisnak mondható 30+-os levegő-hőmérséklet mellé pancsolós víz fog társulni. Amihez jó egészséget és biztonságos, diszkrét, alkoholmentes fesztiválozást kívánunk ofkorszba.

Címkék: balaton időjárás balaton sound

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr843041734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktória123 2011.07.06. 13:14:24

ezt hívják megélhetésinek?

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.07.07. 18:56:01

faszomat a diszkós kurvákba, ciánt kell önteni ebbe a tetves osztrák turisták által teleganézott pöcegödörbe már

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.07.07. 19:31:08

8 nap és én is Balatonon Leszek. Csapunk magunkank Balaton Soundot Sóstón :)

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása