Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Szent Anna lett a legjobb 11.07.13. 8:58 Szálinger Balázs

Bogláron boros esemény boros esemény hátán. Ma Jazz- és Borfesztivál, tegnap pedig az év megyeborát választották ki.

Mától szombatig minden este két jazzkoncert Balatonbogláron a XII. Jazz- és Borfesztivál keretében, az előadók közt a Csanyi-Latmann Band, a Berki Tamás Band, a babos Projekt Special, vagy a Django free, mellette pedig tokaji, balatoni, villányi pincészetek bemutatkozása. Napijegy 2500 és 1500, heti bérlet 8000 és 5000 forintért. Teljes program itt.

Tegnap más is történt: tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Különleges Asztali Örömök című rendezvénysorozatot, melynek a helyi gasztronómia mellett a fő célja a somogyi borkultúra népszerűsítése. Huszonhat vizsgált 2008-2009-2010-es évjáratú bor közül kiválasztották azt, amelyik a következő szavazásig az év megyebora címet viselheti. A fődíj a szőlősgyöröki Szent Anna Borház merlot-ja lett. Az eredmény megvan, a díjat majd augusztusban adják át a Balatonlellei Borhéten.
 
 

Címkék: balaton balatonboglár bor gasztronómia borverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr783062597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása