Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Megint a gyenesdiási strand a legjobb 11.07.17. 9:08 Szálinger Balázs

A balatontipp.hu harmadszor rendezte meg strandértékelő körét: 2683 regisztrált szavazó, különleges feltételek, nem meglepő eredmény.

A balatontipp.hu akcióján csak az a strand kapott értékelést, amelyet legalább 35 szavazó értékelt. A regisztráltak nevet is adtak a regisztráció folyamata a neten megszokott volt, de legalább a kis ügyeseknek nem lehetett név nélkül leikszelgetni a kis kedvencre. Tíz témakörben lehetett osztályozni, például érdemjegyet kapott a víz, a part, a strand és az illemhelyek állapota, a parkolási lehetőségek és a vendéglátás színvonala is.

Az átlagosztályzat tavaly 4.2 volt, idén valamivel magasabb: 4.4. Ha a témaköröket nézzük, látszik, hogy nema természeten múlik a strand állapota: nem a víz kapja rendszerint a rosszabb értékelést, hanem az öltözők, zuhanyzók, vécék tisztasága – és, akárcsak korábban, a parkolás körülményei megint általánosan rosszabb volt az elvártnál.
 
Az aranyérmet ugyanaz a strand kapta, mint tavaly, íme, a dobogó:
1. Diási strand, Gyenesdiás (Zala megye)
2. Községi strand, Alsóörs (Veszprém)
3. Lidó strand, Vonyarcvashegy (Zala)
 

Címkék: balaton strand alsóörs gyenesdiás vonyarcvashegy balatontipp.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr643070058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása