Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Négy nap múlva világrekord 11.07.19. 12:36 Szálinger Balázs

A siófoki Kosárlabda Sporttáborban július 23-án világrekordot állítanak fel. A tervek szerint. Nem rossz opció elmenni, beülni egy sörrel, és végignézni.

Persze a sört néha pótolni kell, hiszen a rekord lényege: a 2002 óta tizedik alkalommal megrendezésre kerülő, Zsolnay Gyöngyi által vezetett táborban július 23. és 30. között egész pontosan tízezer percig fognak kosárlabdázni. Háromszázharminchárom mérkőzés, huszonegy csapat, száznyolcvan játékos és öt VIP-csapat, mely utóbbi mibenlétét nem egészen értjük, de rosszabb nem lesz tőle a dolog.

A Guiness-rekordkísérlet a vonatkozó szabályok szerint tartatik meg, a résztvevők az elmúlt tíz év táborozói közül kerülnek ki. De! Lehet még jelentkezni a táborba, úgyhogy akinek kedve van, lehet még egy rekord résztvevője. Kilövés szombaton polgármesteri köszöntővel, ami persze nem feltétele az érvényes rekordállításnak, de lenni lesz.
 
Mérkőzések félóránként, helyszín a Széchenyi István Általános Iskola pályája, a végén pedig nyilvánvalóan lesz egy bajnok.
 
További információk itten.

Címkék: balaton sport rekord kosárlabda siófok

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr783079891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása