Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Fövenyes pótol 11.08.05. 11:00 Szálinger Balázs

Balatonudvari és Fövenyes szabadstrandján ma pótolják a pár hete időjárás, egészség és mindenféle nyűg miatt elmaradt Lovasi-koncertet. Ingyen, 10-kor.

 

 

Íme, a Vén Kalóz közlése, amiből kiderül, hogy holnapra is érdemes maradni.

Augusztus 5-én, pénteken este 22 órától LOVASI ÉS A VÉLETLEN koncert Balatonudvari-Fövenyes szabadstrandján! A zenekar tagjai: a Kossuth- díjas Lovasi András, a Csík Zenekar prímása, Szabó Attila,Heidl György, Vedres Csaba, Drapos Gergely, Gáspár Gergely, valamint Lackfi János költő, akinek a verseit megzenésítették. Belépés díjtalan.

6-án, szombaton fellépnek a rock and roll szegedi fenegyerekei, a Tirke Honolulu zenekar. Szombaton és vasárnap strandröplabdatorna a Vén Kalóz Kupáért, és egész hétvégén fröccsnapok a Skrabski Pincészettel! 

Címkék: balaton koncert balatonudvari fövenyes

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr943127390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lábszár Ervin 2011.08.08. 10:36:11

Kik léptek fel? Milyen dalokat játszottak?

Lábszár Ervin 2011.08.08. 10:37:21

@Lábszár Ervin:

Bocs, kérdés első fele stornó.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása