Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Balaton Mix: korlátlan vonatozás és hajózás 11.05.12. 11:12 Szálinger Balázs

A tavalyihoz hasonlóan idén is nagy utazási kedvezményekkel támad a MÁV. Balaton Mix, ez a kulcsszó.

Május eleje óta megint lehet venni Balaton Mix jegyet a vasútállomások jegypénztáraiban. Ezt a MÁV START és a Balatoni Hajózási Zrt. főzte ki, és lényege, hogy egy vagy két szabadon választott napon annyit utazunk a tó körüli vonatokkal, amennyit akarunk – plusz a balatoni hajójáratokon is meghúzhatjuk magunkat napokra, ha úgy tetszik. És még valami: a bicikli ingyenes szállítása is benne van a Balaton Mixben. Van felnőtt, gyermek és családi változat is. A tóhoz utazók 50%-os retúrkedvezményt kapnak a jegy típusától függően 50 km feletti távolságra vagy kilométerkorlátozás nélkül. 

Emellett májusban egységesen 400 forint a Balaton kerékpárjegy – ami azt jelenti, hogy bárhol szállunk fel az országban a biciklinkkel, ha a jegyen az utazás végpontjaként egy Balaton-parti állomás van megjelölve: ennyit kell fizetni. Sőt, az érintett vasútvonalon egy napon belül annyiszor szállhatunk le és fel, ahányszor kedvünk tartja. 

Címkék: utazás máv kerékpár vonat kedvezmény hajózás vasút jegy nappal

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr262874399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása