Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Hamis jegyekkel ijesztgetik a gyerekeket 11.05.20. 14:12 Szálinger Balázs

A hírek szerint a a feketepiacon jó terméknek számítanak a hamis Balaton Sound-jegyek. Most épp soproni fiatalembereket fogtak meg a rendőrök: éppen egy kocsit tömtek meg a garázssoron műszaki cikkekkel, amikor a rendőrök kiforgatták a zsebeiket. 43 náluk lévő Balaton Sound- és VOLT Fesztivál-jegyről bizonyosodott be, hogy hamis, legalábbis „egyelőre” – mondta a rendőrség, mintha a többi majd igazi lenne. Ezek nagyon gonosz fiúk voltak, már 12 darabot el is adtak.

A Sziget-iroda egyből bejelentette, hogy jó lesz vigyázni. Meg hogy a hivatalos helyeken kell jegyet venni, mert könnyen lehet, hoyg a többinek azonos a vonalkódja, akkor pedig könnyen sírós szabadstrandi napok következhetnek a pénzüket hamis jegyekre költő balekokra. Mondjuk az se rossz, lehet ismerkedni a nádassal, szemlélődni, vizsgálódni, és közben az elektronikus zene nagyjai sem zavarják őket.
 
A sziget.hu-n egyébként van olyan fül, ahol az eddig begyűjtött hamis jegyek kódjait ismertetik.

Címkék: balaton bűn balaton sound zamárdi

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr462917300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása