Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Megnyitják a Festetics-kastélyt 11.06.07. 12:32 Szálinger Balázs

„Új vezetői szemléletet, gyors gazdasági stabilizálást, és a működés új, hatékonyabb alapokra helyezését” – ezeket várja a Vagyonkezelő a kastély új igazgatójától, Pálinkás Róberttől.

Talán ennek szellemében, íme, az első lépés: a kastély kapuinak jelképes megnyitása a nagyközönség előtt. Ez annyira jelképes, hogy egész pontosan nem köthető hozzá egy lefotózható-lefilmezhető tett, de amiről az új igazgató beszél, az többnyire szimpatikus.
 
Persze beszélt kicsit az elmúlt pár év kihagyott helyzeteiről, milliárdos nagyságrendű veszteségről, pályázati kudarcokról, de alapvetően a jövő volt a fő csapásirány az első nyilatkozatban. Hogy például: idén először vesz részt a kastély a Múzeumok Éjszakáján (?), kéne valamit kezdeni a fenékpusztai kiskastéllyal (föltétlen lájk), ugyanúgy, mint a belvárosi Amazon szállóval (na, erre majd később kitérünk, mert az Amazon sorsa régóta bögyben van, szinte senki sem tudja ugyanis, micsoda érték rohad a belvárosban).
 
Ezek a lényegi pontok, a többi rizsa: fejlesztések, egységben a várossal a közös turisztikai marketing és programok területén, interaktív kiállítások, vendégszám-növelés, bla-bla-bla – de el kell ismerni, hogy amilyen furcsa volt az antré, most pont olyan kíváncsiak vagyunk az új vezetésre. Mert hátha mégis. Az új igazgatót egyébként egy évre nevezték ki.
 
 

Címkék: balaton turizmus keszthely festetics czoma

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr572964222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David03 2011.06.14. 11:00:37

Kell a fellendülés a belvárosba is, fejlődnie kell Keszthelynek, ha nem akar lemaradni!

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.06.22. 03:54:28

Mi az hogy megnyitják?Méér', be volt zárva?Emlékeim szerint én jártam ott, bent is, igaz, vagy 15 éve...

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása