Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Brad Pitték tihanyiak lesznek? 11.06.20. 11:19 Szálinger Balázs

Először barátunk Twitterén láttuk, onnan eljutottunk a forráshoz – a Bors tehát azt írja, hogy Brad Pittékkel lesz teljes az idei balatoni év. Augusztusban jönnek, villát bérelnek Tihanyban, forgatnak.

Ha igaz a hír, természetesen. Amikor úgy vezetik fel a cikket, hogy „annyira megtetszett nekik Magyarország”, akkor persze legyenek apró kétségeink: nyilván egy színész dönti el, ugye, hogy hol forgatják a filmet, hahaha. Sőt: a World War Z című produkciót, ugyeugye, ez abszolút magyar téma.
 
Nos, a hírnek örülünk, akkor is, ha kacsa, mert nyilván megjelenik majd külföldi oldalakon is, az meg jó kis országreklám. Ha a Pitt kolónia csajjal és hat gyerekkel tényleg idejön, annak főleg, hátha rákapnak a szalonnára. A tihanyi borocska se rossz – a hír serint egy ottani villát fognak bérelni. Na, elképzeljük, ahogy Pitt és a kísérői állnak az almádi dugóban, és először elhangzik valami négybetűs. Persze szeptemberben ennek kisebb az esélye.
 
Olvasóinkat pedig arra kérjük, mozgassák meg a fantáziájukat, és kommentben adjanak javaslatokat: a Balaton mely részén milyen jelenetet lehetne fölvenni a filmből. És akkor segítünk: a jövőben játszódik, zombifilm, és a forgatás alatt ősz lesz. Első, saját ötletünk: az utószezoni, már hideg vízű tó partján, egy valamiért még működő lángosos előtti sorban Brad láncfűrésszel vág magának ösvényt a pultig. 

Címkék: balaton film tihany sztárok brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr492999554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.06.20. 15:17:56

Érdekes a hír valahogy nem akar durranni:) Na mindjárt rásegítek a közösségi médiában!

Amúgy meg készül magyar zombifilm is, ezidőtájt: ölég jó is a beharangozója, a Balatonból jönnek ki az élő hullák, de talán viccesre van véve a fazon... No ezt külföldön is megtudták és spórolni kívántak, egy statisztéria, egy maszkmester, TESCO paradicsomlé, tán még a HBO is beszál és forgat egy sorozatot mint a "Ryan közlegény megmentése" eszközmartalékán a "Szakaszt":)

Na ez már kacsa, de balatoni! Lepődnénk, ha igaz lenne?

Szálinger Balázs 2011.06.20. 17:44:04

@ivcsek: drága Kolléga, mondjon bármit, amin bármelyikünk meglepődik! 25-én nem lesz véletlenül gyenesen?

David03 2011.06.20. 17:57:43

Keszthelyre, a Fő térre jöhetnének, mind a 6 lurkóval, talán gyorsabban végeznének az egésszel. Jolie meg majd betonozásba segíthetne be.

Komolyra véve a szót: Mi a fenének kell nekünk ilyen külföldi "sztárok" idehozni hazánkba? Ja, hogy a média. Meg az országreklám. Aha persze, értem én, hogy a pénz nagyúr...

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.06.20. 18:10:28

@castellum: Sajna Szegeden múzeumi éjszakázok, vagyis RE Ivánnapozok, mivel a hétvégék a Balatonnál - mint tavaly (ez valami átok lehet?) - igen csapadékosak:(

csillámpóni 2011.06.20. 20:44:04

Brad Pitték tohonyák lesznek? Már mért lennének tohonyák? Hisz alig esznek.
És mennyit mozognak!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.21. 20:00:05

ki ez a castellum gyerek?:) mindig röhögök:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.21. 20:02:46

és a belépés a titkos zombivédett bunkerbe a következő jelszóval lehetséges:

mais bitte!

eeepunk 2011.06.21. 23:09:21

Küsz 2? Sajna nyári film :)
www.youtube.com/watch?v=kxTigFYv8vI
Pedig jó lenne ha megfilmesítenék.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása