Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Nyugat-Balaton, madártávlatból 11.07.16. 9:13 Szelli

Suhanni a szőlők és nádasok partjai felett a lenyugvó nap csillogó fényében, látni a Badacsonyt akár 1500 méter magasból. A Balaton Ballooning Kelet-Európa legnagyobb, 18 személyes hőlégballonját üzemelteti Hévízen. A „jármű” május 1. és szeptember 30. között minden nap felszáll a hévízi tó közelében késő délután, napnyugta körül pedig landol.

Fotósok előnyben: a Nyugat-Balaton régió tájait eddig soha nem tapasztalt módon csodálhatjuk meg. Madártávlatból a Balaton, a Kis-Balaton mocsarai, a vulkanikus hegyek, Keszthely és a Hévízi- tó látványa felejthetetlen: a program körülbelül 3 óra hosszú, tartalmazza az 1 órás repülést, az oda-vissza szállítást, valamint okleveles avatást és a pezsgős koccintást is.

Íme, egy kis kedvcsináló - nem a Balatonról, de legalább hőlégballon.

 

Címkék: balaton programok hőlégballon

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr73069525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csodadizőz · http://orfeum.blog.hu 2011.07.16. 17:36:45

Nem a poszthoz, inkább a blog témájához kapcsolódik az alábbi filmhíradó 1919 júliusából: Nyaraló proletárok a Balatonnál.
filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5319

(Érdemes egyébként rákeresni a Balaton szóra vagy balatoni helynevekre, mert vannak még videók:))

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.07.16. 19:49:55

ide velük, ne mi keresgéljünk má'
egyébként, ha ez tényleg a legnagyobb ilyen K Európában, a Balaton 1000 csodája közt a helye, ma szolgáltatások között:)

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása