Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Halra, magyar! 11.07.21. 7:33 Szálinger Balázs

Holnap kezdődik Keszthelyen az a rendezvénysorozat, aminek a neve nem tiszta, de mindjárt összegyűjtjük. Mindenesetre lesz móka, kacagás, halzabálás a parton.

Akkor lássuk: Keszthelyi Juliális, ez van a plakáton. I. Keszthelyi Halünnep, ez van egy félhivatalos cikk címében, VIII. Keszthelyi Burgonyafesztivál - ezt is olvastuk valahol, például a mellékelt plakáton. Nyilván a Keszthelyi Juliális keretében lesz megtartva ez meg az, de hagyjuk is abba, mert a lényegről még nem beszéltünk. 

Bár nem is tudom, mit kéne a programhoz hozzátenni: látja mindenki, miről van szó. Ami nem látszik a plakátról (a turistáknak mondom), hogy a keszthelyi part (nyilván a mólóra és a szállók előtti térre gondolnak a szervezők) olyan, na olyan, hogy ott aztán lehet egész napos rendezvényt tartani. A strand bejárata is ott nyílik, a Helikon Park is a közelben van (ha lóg a nyelvük), a Pavilonsor is ott van (szintén ha lóg a nyelvük, de inkább inni akarnak, és nem fák alatt ülni), a móló is ott van (ha hajózó németeknek akarnak integetni). Ja, és a téren, ha minden igaz: bográcsozás, játszóház, borkóstolás, koncertek, halzabálás, jajjjdejólennehazamenni!

 

 

 

Címkék: balaton keszthely bor hal gasztronómia keszthelyi juliális

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr273076361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lhr 2011.07.21. 12:43:59

Jó hír:
Halat – de csakis Kárpát-medencei őshonosokat! – bármikor, minden mennyiségben.

Rossz hír:
Ezt az „őkmaguksetudjákmijalóleszebből” izét tán jobb lenne elkerülni...

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása