Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Múzeuméccaka Keszthelyen I. 11.06.25. 12:47 Szálinger Balázs

1000 forintért végignyalhattuk a keszthelyi múzeumi étlapot. Kettő és félre maradt időnk, erőnk, türelmünk. Az első helyszín a Balaton Múzeum volt - régi tervünk volt megnézni az éppen a múlt hónapban kiegészült állandó Balaton-kiállítását. A második helyszín a Játékmúzeum volt (cikk itt), kellemes csalódás, kihagytuk ugyanakkor a Festetics-kastélyt, és átfutottunk a halálosan ostoba Erotika-kiállításon is. Karszalagot fel, képes ellenőrzés. Balaton Múzeum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: fotó balaton galéria keszthely kiállítás múzeum múzeumok éjszakája balaton múzeum

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr583013450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szálinger Balázs 2011.06.25. 13:19:13

A Balaton Blog Facebook-lapja. Csatlakozz. Tüstént. www.facebook.com/BalatonBlog

ivcsek · http://abalaton.hu 2011.06.25. 17:27:30

Játék múzeum? Erotika múzeum? Ezekről nam is hallottam... Legalább egymás mellett vannak?

Szálinger Balázs 2011.06.25. 19:36:59

@ivcsek: nagyon egymás mellett! az erotikás pontosan erotika panoptikum, pinceszint, egy sétálóutcai ház alatt. na, tehát el lehet képzelni maát a kínálatot. végig a boltozatot csodáltam: kb. 18. század eleji, nagyon szép!! és minden háznak olyan lehet a közelben. meg van ugyanolyan kínzóeszközök panoptikuma, ezek után azt se nézném meg.

kasteelstad · http://azenhelyem.blog.hu 2011.06.27. 09:09:11

a kastélyt azért nem kellett volna kihagyni. idén debütált, nagy volt a füst körülötte az elmúlt időben, sajnos nekem ezúttal kimaradt ez az éjszaka, de kösz a tudósítást. ;) a balatoni múzeum rengeteget változott előnyére az elmúlt években.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása