Balaton Blog

Balaton, Balaton, Balaton.

flickr #balaton

Reszkess, szúnyog, jön a Kémia! 11.07.12. 18:06 Szálinger Balázs

Ha az idő megfelelő lesz, holnap odacsapnak a szúnyogoknak. Támad a K-Othrin ULV!

Az idei szezonban már másodszor indítanak összehangolt támadást a partmenti vérszívók ellen. Méghozzá (ha jó lesz a szerdai időpont), akkor pont egy hónappal az első irtás után. Az ügyben megszólaló Balatoni Szövetség titkára azt mondta, az egy hónap kihagyás köszönhető az időjárásnak és a viszonylag kevés szúnyognak is. És többek között a kihagyásnak köszönhetően a további akciók sincsenek veszélyben.

 Ha az időjárás nem lesz megfelelő holnaptól, akkor július 18-19-e lesz a két beugró nap. Az irtást a délutáni és az esti órákban végzik, a parttól számítva 25 métertől 250 méterig, a tiltás alá nem eső területeken. A K-Othrin ULV nevű kémiai vegyszert szóró szúnyoggyilkosok átugranak Zalakarosra és Hévízre egy kis bombázás kedvéért.

Címkék: természet kémia szúnyogirtás

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton.blog.hu/api/trackback/id/tr273061206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Időjárás


Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Sötétre váltok! Világosra váltok!
süti beállítások módosítása